Autó Széles Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. Audi Q6 Sportback e-tron: Izgalmas dizájn és kivételes hatótáv
2024.10.19.
Újdonság az Auditól

Audi Q6 Sportback e-tron: Izgalmas dizájn és kivételes hatótáv

Az Audi legújabb elektromos modellje, a Q6 Sportback e-tron, nemcsak lenyűgöző dizájnjával, de kategóriájában kiemelkedő, akár 656 kilométeres hatótávjával is kiemelkedik. Az Audi Q6 Sportback ötvözi az ikonikus SUV-vonalvezetést a Sportback dinamikus eleganciájával, így a formaterv még progresszívebb és sportosabb megjelenést kölcsönöz ennek az elektromos járműnek.

Q6 Sportback


Innováció és hatékonyság


A Q6 Sportback e-tron új szintre emeli az elektromos autózást, köszönhetően az Audi Premium Platform Electric (PPE) architektúrájának. Az aerodinamikus karosszéria, amelynek légellenállási együtthatója mindössze 0,26, és a 100 kWh-s akkumulátor akár 656 kilométeres hatótávot is lehetővé tesz, ami a modellcsalád legnagyobb értéke. A gyors töltés pedig csupán 10 perc alatt 265 kilométernyi energiát képes visszatáplálni, így a mindennapi használat még kényelmesebb.

Letisztult belső tér és tágas helykínálat


A Q6 Sportback belső tere a modern technológia és a prémium anyagok találkozása. Az Audi MMI panoráma kijelző és az opcionálisan elérhető utasoldali kijelző az autó digitális vezérlésének központi elemei. A praktikus csomagtartó 511 liternyi helyet kínál, amely az ülések lehajtásával akár 1373 literre is növelhető. Az autó 2400 kg-os vontatási kapacitása biztosítja a mindennapi praktikusságot és a nagyobb utakhoz szükséges rugalmasságot.

Q6_sportback
Q6_sportback
Q6_sportback

Az Audi fenntarthatósági törekvései


Az Audi a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetett az új modell kifejlesztésekor. Az utastér anyagainak jelentős része újrahasznosított forrásokból származik, ami nem csak a prémium érzetet növeli, hanem a környezeti terhelést is csökkenti. A Q6 Sportback e-tron modelljei karbonsemleges gyártási folyamatokkal készülnek, összhangban az Audi fenntarthatósági céljaival.

Fedezze fel az új Audi Q6 Sportback e-tron nyújtotta elektromos jövőt, és tapasztalja meg az Audi fejlett technológiáinak előnyeit már most!


Kattintson és fedezze fel a Q6 Sportback e-tron további, csodás részleteit!


Autó Széles - Biztosítjuk a vezetés örömét!

Q6_sportback
Q6_sportback

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.